Feed on
Posts
Comments

Jag har nog alltid haft problem med snarkning. Det har blivit ganska tydligt på senare tid. Kanske främst för att min sambo hela tiden pikar mig för att jag stundtals låter som ett helt tröskverk när jag sover. Sedan har jag blivit en smula skraj också särskilt som jag läs om snarkning här här på den norska sidan sovapne.no. Där står det om alla hemska problem man kan drabbas av på grund av snarkning. I värsta fall slutar man liksom helt andas mitt i natten. Inte bra. Fast även till synes tämligen mild snarkning kan ställa till det. Tydligen så innebär snarkningen att man får i sig för lite syra på nätter utöver att man sover illa och vaknar till ibland, något som leder till trötthet och massa besvär vilket går ut över jobbet och relationer och annat. Jag måste helt enkelt se till att få hjälp här.

Leave a Reply